Rehabpersonal

Vår personalgrupp består av legitimerade vårdgivare och duktig friskvårdspersonal som har som mål att hjälpa alla oavsett ålder.
Pernilla

Kiropraktor

Har du ont i axlar, nacke eller ländrygg kan en kiropraktor hjälpa dig.
Jag behandlar:
-Ischiasbesvär
-Nackspärr
-Ryggskott

 

Christoffer

Leg. Naprapat

-Rygg och nacke
-Nackspärr
-Akuta ryggsmärtor
-Axelbesvär
-Spänningshuvudvärk
-Idrottsskador

Clara

Dietist

Hos mig kan du få hjälp både fysiskt på mottagningen och via videosamtal. Jag ingår även i hemrehabteamet och kan komma hem till dig som har behov.  
Som dietist kan jag hjälpa dig med alla kostrelaterade problem såsom:
-Övervikt/undervikt.
-Näringsbrist.
-IBS.
-Diabetes.
-Födoämnesallergi.
-Ätovilja.
-Födoämnen vid graviditet.
-Ätstörning.

Jenny Hytte Fysioterapeut
Jenny

Leg. Fysioterapeut

Som fysioterapeut är det viktigt att du är i fokus och att vi arbetar utifrån ett gemensamt mål baserat på dina förutsättningar samt behov. Jag har en tidigare bakgrund inom naprapati. Mina intresseområden:
- Idrottsrelateradeskador 
- Muskel-, sen- och ledbesvär 
- Långvarig smärta
- Utmattningssyndrom 
- Graviditetsrelateradebesvär 
- Dry needling 
- Stötvåg
- Medicinsk laser 

Julia

Leg. Fysioterapeut

“ It never gets easier, you just get better”
I min roll som fysioterapeut jobbar jag med att vägleda och öka förståelse kring dina besvär. Tillsammans sätter vi upp mål hur du bäst kan hantera besvären och optimera dig för en aktiv tillvaro.
Jag jobbar bland annat med :
-Muskel-och ledbesvär.
-Idrottsskador
-Tennisarm/padelarm
-Axel och nackbesvär
-Träning före/efter operation.
-Stötvågsbehandling
-Nervbesvär

Karl

Leg. Fysioterapeut

Befinner du dig i en situation där du har svårt att ta dig in till en mottagning för att få hjälp, kan du även få hjälp i din hemmiljö. Du kan få träningsinstruktioner i din boendemiljö och även viss behandling vid behov. Som fysioterapeut i hemrehabilitering ingår jag i ett TEAM som arbetar tätt med både Dietist och Arbetsterapeut. Jag jobbar även med:· Fotproblem, rygg-och nackbesvär, muskel-och ledbesvär, balans/yrselproblem, träning före och efter operation, Idrottsskador, Stressrelaterade problem.

Ida

Leg. Arbetsterapeut/PT

Som arbetsterapeut försöker jag lösa/mildra begränsningar i vardagen. Det kan till exempel vara bostadsanpassningar eller förskriva hjälpmedel för att klara vardagliga aktiviteter. Jag hjälper även till med handrehabilitering efter en skada eller vid långvarig smärta. Jag hjälper dig med:
-Hemrehab
-Paraffinbad
-Medicinsk laser
-Hjälpmedelsförskrivning
-Avgipsning & rehab i samband med distala radiusfrakturer.
-Ortros för handled eller tumme.
-Bostadsanpassning

Sanna

Leg. Arbetsterapeut

Som arbetsterapeut kan jag hjälpa dig med att få din vardag att fungera lättare vid fysiska aktivitetsproblem. Jag behandlar händer, artros, överansträngning och träning. Jag ger också berörings/taktil massage för oro, smärta, utbrändhet och sömnsvårigheter.
-Hemrehabilitering
-Paraffinbad
-Hjälpmedel
-Demensutredning, efter remiss från husläkare
-Handledsstöd
-Avgipsning av handled och fingrar
-ADL-status
-Beröringsmassage/smärta/oro
   

Louise

Leg. Fysioterapeut

-Mediyogagrupp
-Psykosomatisk smärta
-Utbrändhet
-Andning
-Ångest
-Lymfmassage 

Maria

Leg. Fysioterapeut


-Hemrehab
-Spänningshuvudvärk
-Post-covid
-Psykosomatisk smärta
-Gravida
-Bassängträning
-AkupunkturJoakim

Leg. Fysioterapeut

Jag arbetar mycket med behandling av långvarig smärta, ofta genom en kombination av rehab och akupunktur eller annan smärtbehandling. Ofta finns det flera komponenter till att en smärta är långvarig, och på MåBra använder vi oss av varandras kompetenser för att åstadkomma en effektiv behandling som tar hela livet i åtanke. Min bakgrund innan fysioterapin är inom:
-Traditionell kinesisk medicin och akupunktur.
-Smärta/långvarig smärta.
-Huvudvärk
-Akupunktur
-Stress
-Ångest
   

Roxana

Leg. dietist

Maten är medicinen. Jag utgår från ditt hälsotillstånd och livssituation ,använder de senaste vetenskapliga behandlingarna, för att föra dig till ditt bästa möjliga tillstånd. Med min breda kompetens och långa erfarenhet kommer du att nå dina mål och njuta av resan dit. Utbildningar: Civilingenjör i bioteknik från KTH och en Master i Nutritional Science från USA .
- Metaboliska syndrom (obesitas, hypertoni, Diabetes typ II, hjärt -kärlsjukdom), Njursvikt, cancer
- Barn obesitas
- Övervikt/undervikt/Näringsbrist
-PCOS
- Kost vid graviditet/ GDM- Ätstörning/ selektivt ätande
- Hyper/hypothyroidism/Hashimotos/ artros
- Mag-tarmproblem, IBS, Crohn
-Födoämnesallergi.
- Förskrivning av näringsdryck, SPC flakes, glutenfrikost
   

Olof

Naprapat

Jag har ett intresse för idrottsmedicin. Har medverkat i det medicinska teamet på DN Galan + DN Galan Youth, Finnkampen, Lag EM friidrott och inomhus Junior SM i friidrott. Som Naprapat försöker jag finna ursprunget till smärtans uppkomst och korrigera detta. Ledfunktion, muskuloskeletala besvär samt funktionell rörlighet tas med i beräkningen.
-Idrottsmedicin
-Dysfunktion i halsryggraden
-Bröstryggsbesvär
-Ländryggsbesvär
-Bäckenbottensdiagnostik
-Spänningshuvudvärk
-Dry needling
-Axelsmärta
Terese Sjödahl

Arbetsterapeut

Jag kan bland annat hjälpa dig med:
-Handbesvär och handrehabilitering
-Hjälpmedel
-Bostadsanpassningar
-Hemrehabilitering
Lisa

Leg. Fysioterapeut

Robert

Reception

Elisa

Fysioterapeut

Hemrehabilitering, elektroterapi, akupunktur, OMT 1 
Tommy

Fysioterapeut

Maya

Fysioterapeut

Alexander

Fysioterapeut

Alexander jobbar med rehabilitering av muskel och ledbesvär. Alexander har stor erfarenhet av idrott och motionsskador från sitt arbete med olika idrottslag och ungdomslandslagen i basket.
Jobbar med:
-Dry needling/akupunktur
-Styrketräning
-Löpanalys
-Individuell bassängträning
-Medicinsk laser

Sara

Fysioterapeut

Jag hjälper dig med skador i nerv, muskel & led. Råd vid diskbråck, frusen skuldra, artros, fibromyalgi, överrörlighet m.m. Tillsammans utifrån din situation hjälper jag dig som en del i MåBra att få en bättre livskvalité, fungerade vardag och bättre hälsa.
- Ortopedisk manuell terapi
-Akupunktur
-Kognitiv beteende terapi
-KRT kognitiv beteende terapi
-MTT Muskel tränings terapi
-Fallprevention
-Obesitas: Barn & Vuxna.
-Motiverande samtal
-Mindfullness yoga.
-Aktiv livsstil

Johan

Naprapat

Naprapaten arbetar med att undersöka, förebygga, diagnostisera, behandla och rehabilitera smärttillstånd och nedsatt funktion i alla delar av rörelseorganen.
En naprapat arbetar bland annat med manuella tekniker för att minska smärta och återskapa funktion.
Naprapati är ett brett verksamhetsområde inom vilket du kan få hjälp med mycket varierande besvär i rörelse- och stödjeorganen.
Naprapater behandlar allt från smärta i t.ex. nacke, rygg, skuldror, knä och axlar, till åkommor som tennisarmbåge, spänningshuvudvärk och ischias.

Ida F

Fysioterapeut

Jag specialiserar mig på kvinnoproblematik och kan hjälpa dig med graviditets- och förlossningsrelaterad problematik. Tillsammans gör vi en träningsplan utifrån din situation för att minska din smärta och få en bättre hälsa. Jag har även en magister i idrottsmedicin och är diplomerad löpcoach. Stöd kring träning under graviditet, behandling av bäckensmärta , behandling av ländryggsmärta, stöd kring träning efter förlossning, funktionsundersökning av bäckenbotten efter förlossning, Skallasymmetri och torticollis på barn.
Aleksandar

Fysioterapeut

Blev färdigutbildad fysioterapeut i Nederländerna 2019 och har sedan dess arbetat inom primärvården med bred fokus. Parallellt läste jag vidare fristående kurser inom idrottsmedicin och smärta på avancerad nivå i Linköpings universitet och Högskolan dalarna. Jag arbetar enbart med evidensbaserad rehabilitering vilket innebär att jag har som ambition att alltid vara uppdaterad med nyaste forskningen för att kunna ge dig den bästa möjliga vården. Har ett stort intresse av att utreda mekanismer bakom långvarig smärtproblematik samt behandla dem. Tack vare min långa karriär inom ishockey och vattenpolo har jag även goda kunskaper av att förebygga och behandla idrottsskador både akuta och långvariga.

Carola

Fysioterapeut

Inriktad mot smärta och stressproblematik. Vidareutbildad inom OMT (ortopedisk manuell terapi), mental hälsa, smärta och kvinnors hälsa. I rehabiliteringen stödjer jag dig bl.a med vägledd träning, aktivitetsbalans, spänningsreglering och smärthantering. Håller grupper i medicinsk yoga, bassängträning och utomhusträning.

Ida K

Fysioterapeut

Jag har en bakgrund som professionell dansare och danslärare. Hos mig kan du få hjälp på mottagningen eller i ditt hem om du har behov av det, då jag också ingår i hemrehabteamet. I min roll som fysioterapeut är det viktigt att du är i fokus och att vi arbetar tillsammans utifrån ett gemensamt mål baserat på dina förutsättningar samt behov.

Viktor Idoff

Fysioterapeut & vårdansvarig Mörby

Jag ser varje rehabilitering som en laginsats där jag tillsammans med patienten strävar mot samma målsättning. I verktygslådan har jag både min mångåriga erfarenhet som fysioterapeut och en utbildning med bland annat examen i MDT(McKenzie). Behandlingsområden:
- Rygg-och nackbesvär
-Muskel-och ledbesvär
-Idrottsskador
-Träning före och efter operation
-akupunktur
-stötvågsbehandling
medicinsk laser
Adam Aledahl

Fysioterapeut & vårdansvarig Hammarby

Adam arbetar som enhetschef i Orminge och Hammarby Sjöstad, samt som legitimerad Fysioterapeut. Adam har en magister i fysioterapi, har en bakgrund som elitidrottare och vidareutbildning inom OMT och idrottsmedicin. Hans fokusområden är alla former av smärta, skador och funktionsstörningar i kroppens leder, muskler och nervsystem.

Jobba hos oss

Vi tar emot ansökningar löpande. Vill du skicka ditt CV vänligen gör det till jobb@mabrahalsa.se så vidarefodrar de ditt meddelande till närmaste platschef.