Naprapat i Stockholm

Naprapati handlar om att ta tillvara på kroppens egna förmåga till läkning. Vi behandlar allt som hör till rörelseapparaten: Muskler, leder och nervsystemet som har stor effekt på smärta, inflammation och svullnad.
Varför ska man söka till en Naprapat

Behandling hos en legitimerad naprapat riktar sig till dig med smärta i muskler och leder. Naprapatens unika förmåga används till att analysera smärtan för att inte bara behandla utan även förebygga framtida smärta.
På Måbra jobbar vi i team med arbetsterapeut, Fysioterapeut, Kiropraktor och dietist. Ett besök hos Naprapaten leder ofta till ytterliggare åtgärder från övriga yrkesgrupper. Detta för att säkerställa optimala behandlingsresultat hos våra patienter.

Naprapaten hjälper dig till exempel med

-Nackspärr
-Ryggskott
-Ryggsmärta
-Kontrorsaxlar
-Ischias

Hur behandlar Naprapaten

Naprapaten använder främst sina händer för behandling av kroppen, via manipulation och mobilisering av muskler och leder.

Var i Stockholm finns vi

Behandlingen gör vi på vår mottagning här i Stockholm, i den fina miljön vi har runt Hammarby sjöstad, Orminge eller Mörby Centrum. För val av mottagning skrolla ner så hitta du information om hur du kontaktar oss.

Boka vård

Vi erbjuder fysisk vård på våra 3 mottagningar.

För att boka vänligen gå vidare till önskad mottagning.

bokning av digital vård

Vänligen ring 08-544 992 90 så hjälper receptionen dig med detta.

Vårdavtal med SLL

MåBra Rehab har vårdavtal med Stockholms läns landsting.
Vi tar emot remiss men har inget remisskrav.
Behandling kostar 250 kr, är gratis för dig under 18 år eller över 85 år och är avgiftsfri vid frikort.
healthy person