Medveten andning

Vi har landstingsavtal vilket innebär att behandlingens kostnad går på frikort/ 250 kr och är gratis för dig <18 år / >85 år.

Medveten andning som behandlingsmetod i Stockholm

Medveten andning stärker vårt inre och gör att vi växer som människor. När vi andas fler och fler av de ca 1 000 andetag vi tar varje timme på ett bra sätt får vi mer energi, minskar stress och rädslor, ett ökat inre lugn, bättre hälsa och vi finner mer mål och mening med livet. Vid fysisk aktivitet blir vi mer uthålliga och återhämtar oss snabbare. Försämrade andningsvanor som att andas för mycket, för ytligt, hålla andan, eller uppleva att vi inte andas alls, kan utgöra en stor stress för vår kropp, och orsaka syrebrist och energibrist.

Du genomgår olika övningar som har som mål att du ska bli medveten om ditt eget medvetande. Genom att reflektera, acceptera samt släppa taget om det som inte är dig till gagn kan du skapa en bättre vardag samt ett bättre liv. All onödig energi som du tidigare slösat bort genom att ha obalans i kropp och själ kan du nu använda till något positivt.

Vi integrerar mindfulness i vår MediYoga-grupp. Där använder vi oss av andningsövningar, meditation i vardagen och kroppskännedomsövningar i syfte att koppla ihop kropp och själ.
Medicinsk Yoga är en yogaform där instruktören är medicinskt utbildad.

Medveten Andning är extremt enkelt att implementera i ditt dagliga liv och det ger vanligtvis snabba och mätbara resultat. Och det bästa är att du knappt behöver göra någonting – ändra bara dina dagliga andningsvanor litet, för att uppleva alla de fördelar som står att finna i ett energigivande, syresättande andetag.

Var i Stockholm finns vi

Behandlingen gör vi på vår mottagning här i Stockholm, i den fina miljön vi har runt Hammarby sjöstad, Orminge, Mörby eller online via video, allt för att det skall passa dig så bra som möjligt.

Boka vård

Vi erbjuder fysisk vård på våra 3 mottagningar.

För att boka vänligen gå vidare till önskad mottagning.

bokning av digital vård

Vänligen ring 08-544 992 90 så hjälper receptionen dig med detta.

Vårdavtal med SLL

MåBra Rehab har vårdavtal med Stockholms läns landsting.
Vi tar emot remiss men har inget remisskrav.
Behandling kostar 250 kr, är gratis för dig under 18 år eller över 85 år och är avgiftsfri vid frikort.
healthy person