Yoga i Saltsjö Boo

Medicinsk Yoga

Vi har landstingsavtal vilket innebär att behandlingens kostnad går på frikort/ 250 kr och är gratis för dig <18 år / >85 år.

Mediyoga(medicinsk Yoga) i Stockholm

Övningarna utförs sittandes eller liggandes på matta eller stol. Behandlingsformen passar både yngre och äldre patienter.

Mindfulness innebär sinnesnärvaro eller medveten närvaro. Med olika övningar tränar du upp din förmåga att vara i det som sker. Du lär dig att vara mer närvarande här och nu genom att använda dina sinnen fullt ut. Du lär dig att betrakta dig själv, det du upplever, utan att låta dina invanda tankar och känslor ha företräde före upplevelsen, och utan att dina tidigare erfarenheter per automatik bedömer det du upplever.

Du genomgår olika övningar som har som mål att du ska bli medveten om ditt eget medvetande. Genom att reflektera, acceptera samt släppa taget om det som inte är dig till gagn kan du skapa en bättre vardag samt ett bättre liv. All onödig energi som du tidigare slösat bort genom att ha obalans i kropp och själ kan du nu använda till något positivt.

Vi integrerar mindfulness i vår MediYoga-grupp. Där använder vi oss av andningsövningar, meditation i vardagen och kroppskännedomsövningar i syfte att koppla ihop kropp och själ.
Medicinsk Yoga är en yogaform där instruktören är medicinskt utbildad.

Vem kan bli hjälpt av Medicinsk yoga?

Studier utförda på Danderyds sjukhus samt Karolinska har kommit fram till att patienter med olika hjärtproblem, stress, sömnproblem samt IBS kan bli hjälpta av behandlingen.

Var i Stockholm finns vi

Behandlingen gör vi på vår mottagning här i Stockholm, i den fina miljön vi har runt Hammarby sjöstad, Orminge, Mörby eller online via video, allt för att det skall passa dig så bra som möjligt.

Boka vård

Vi erbjuder fysisk vård på våra 3 mottagningar.

För att boka vänligen gå vidare till önskad mottagning.

bokning av digital vård

Vänligen ring 08-544 992 90 så hjälper receptionen dig med detta.

Vårdavtal med SLL

MåBra Rehab har vårdavtal med Stockholms läns landsting.
Vi tar emot remiss men har inget remisskrav.
Behandling kostar 250 kr, är gratis för dig under 18 år eller över 85 år och är avgiftsfri vid frikort.
healthy person