Företagshälsa

Vad kan företagshälsa göra för din personal?

Med hjälp av våra legitimerade vårdgivare identifierar vi första signalerna vid ohälsa. Företagshälsan arbetar framförallt förebyggande och är där för att stödja arbetsgivaren mot en hälsosam arbetsplats och miljö. När man påbörjar behandling och bidrar med information i tid ökar man närvaro på arbetsplatsen, -produktiviteten hos personalen och förebygger ohälsa.


Vad erbjuder MåBra inom företagshälsovård?

Inom området hälsa erbjuder vi förmånliga avtal med ett brett utbud inom områdena personlig träning, massage, kostrådgivning, kroppsanalyser, stresshantering, gruppträning, kurser och gym. Att kunna erbjuda ett brett utbud där vård och hälsa finns på samma plats ökar sannolikheten att fler kommer att ändra livsstil och förstå mervärdet av kontinuerlig underhållning av sin hälsa.

Vilka samarbeten har vi?

Förutom avtal med Region Stockholm samarbetar vi även med försäkringsbolag som SKANDIA, IF, Trygg Hansa, Falck Health Care med flera.


Ingå i ett samarbete med MåBra

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi med lägre kostnader kan hjälpa till. Primärvårdsrehab står ej i konkurrens med tecknade avtal inom området företagshälsovård.  Det innebär utrymme för dig som företag att ingå i ett samarbete med oss.
Besök gärna vår vårdenhet och få all den hjälp ni behöver remissfritt under avtal med Region Stockholm.

Kontakta oss:
information@mabrahalsa.se
08-544 992 90