Om oss

MåBra erbjuder dig ett brett sortiment av personlig träning, gruppträning samt massage. Våra instruktörer finns alltid till hands om du behöver coaching eller hjälp.
Vi driver även primärvårdsrehabilitering och håller kurser inom exempelvis IBS, Artros, kost, Motivation, Motion m.m.
Vi tar emot remisser från hela Stockholm, men det är inget krav att ha en remiss för att boka tid hos oss.

Vår affärsidé och Vår vision

MåBras affärsidé strävar mot att utveckla Sveriges bästa hälsocenter för såväl sjuka som friska. Vår vision är att erbjuda kunder, oavsett ålder och fysisk förmåga, professionell behandling och personlig vägledning till en mätbart förbättrad hälsa.

Ett personligt företag


Vi har utvecklat en unik verksamhet med ett heltäckande utbud av tjänster för att främja hälsan. Verksamheten har under alla dessa år utvecklats till en modern enhet där patienten och kunden står i centrum. MåBra erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att behandla och befrämja hälsan till en livsstilsförändring. Verksamheten delas in i tre huvudområden:

Vi samarbetar med olika friskvårdsföretag såsom FriskvårdsChecken och Wellnet. För dig som företagare har vi utarbetat intressanta lösningar som resulterar i minskad sjukfrånvaro, mer friskvårdsträning och friskare anställda. Så vill du MåBra har du alla förutsättningar under ett tak.

Från då till nu

MabraHalsa VD

MåBra startades av Dan och Charlotte Kornfeld i en liten källarlokal i Mörby Centrum för ca 18 år sedan. Ambitionen var och är att kunna erbjuda personer ett ställe där man oavsett grundförutsättningar kan träna på sina egna villkor. Få kunskap och känna glädje med att träna och må bra utifrån sina egna förutsättningar. MåBra skapade Stay Healthy konceptet som då var ett unikt upplägg för behandling och träning.

En gammal källarlokal hittades i Mörby Centrum. Det blev starten för företagets etablering. Renovering påbörjades för en mottagning inom rehab och träning med vårdavtal inom landstingets ramar. En varmbassäng byggdes upp för att kunna erbjuda det kompletta utbudet av tjänster för verksamheten.

person som tränar
Byggnad

På hösten år 2002 var anläggningen färdigställd för att invigas av politiker från dåvarande Stockholms läns Landsting och kommunens politiker. Idag flera år senare har den ursprungliga lilla källarlokalen transformerat och fördubblat sin yta flera gånger om. Etablering med samma koncept finns nu även i Saltsjöbaden, Nacka och Hammarby Sjöstad.

Vår affärsidé, att använda kunskapen inom vård och hälsa integrerat skapar en trygg brygga mellan sjukvård och friskvård, en symbios som skapar ett lyckat koncept för hållbar hälsa såväl för företag som för den enskilda individen.

Våra kärnvärderingar

Engagerande

Tillgänglighet

Personligt

Framåt

Hälsa

Helhet

Kompetens

Våra partners