Yoga med Pernilla & Cissi  
Yin & Yang
Välkommen att yoga med oss


MåBras nya instruktörer Cissi och Pernilla (Cissi RYT 200, Pernilla RYT 500) är båda utbildade inom t.ex. Harmony, Restorative Yoga, Ashtanga, Yoga Nidra, gruppträning, gravidyoga mm. Fr.o.m. måndagen den 17:e oktober kommer de erbjuda 4 yogapass i veckan hos MåBra Danderyd!

Yoga erbjuder möjligheter att stärka kroppen, öka rörligheten, få bättre kroppsmedvetenhet och stötta sinnet – balans för hela dig.
Passen går att boka via appen, hemsidaeller via receptionen (information@mabrahalsa.se / 08 544 992 90)Träningskort är ett krav för att genomföra bokning. Kortet är mycket rabatterat för träningsmedlemmar, men även icke-träningsmedlemmar kan njuta av ett förmånligt pris.

Vid behov av förbättrad rörlighet och återhämtning är dessa pass en naturlig fortsättning för de som praktiserat medicinsk yoga (Mediyoga) tidigare.

Boka Yoga

Måndag kl 17.00 - 18.15. Klass: Hatha Yoga, Lärare: Pernilla
I ett mjukt och lugnt tempo utforskar vi olika yogapositioner och håller dem under en stund för att hitta fokus.

Intensitet: Lugn-Medel. Målgrupp: Alla, såväl nybörjare samt erfarna yogautövare.

Tisdag 06.45 - 07.45. Klass: Vinyasa, Lärare: Cissi
Ett pass i ett lugnt flöde mellan olika Asanas (positioner) där vi landar, känner in och vaknar med ett mjukt flödande. En dynamisk yogaklass med muskulärt fokus, där vi synkroniserar rörelse med andetag.

Intensitet: Lugn – Medel. Målgrupp: Allt mellan nybörjare och yoga-erfarna, som vill ha en lugnare, flödande, dynamisk yoga.

Torsdag kl 17.30 - 18.30. Klass: Vinyasa, Lärare: Cissi
En aktiv och dynamisk klass med flöden av yogapositioner som skapar ett sammanhang. Under passet bygger du styrka inifrån och ut, samtidigt som du förbättrar din rörlighet och kroppsmedvetenhet.

Intensitet
: Medel. Målgrupp: Erfarna som är nyfikna på en mer dynamisk yoga, finns dock inget BEHOV av tidigare erfarenhet av yoga.

Fredag kl 07.15 - 08.15. Klass: Yin Yoga, Lärare: Pernilla
En mycket stillsam praktik där vi stannar länge i varje position. Mjukheten låter oss arbeta med acceptans och hjälper kroppen att mjuka upp leder, ligament och bindväv (fascian).

Intensitet: Lugn. Målgrupp: Alla nyfikna på lugn och avslappnande yoga.

Med Yogakortet bokar du så många pass du vill!
OBS!! Måndagar kl 17.00 – 18.15 kan bokas av SAMTLIGA gruppträningskort! Yogakort krävs ej.
This is some text inside of a div block.