Schema & gruppträningspass

Fördelarna med gruppträning är många.
Träningsformen bidrar till regelbundenhet, gemenskap och resultat. Med det menas att träningen mer sannolikt blir av då den alltid är samma tid, man lär känna andra gruppmedlemmar och våra kompetenta ledare lägger upp pass som utmanar och utvecklar.

Pilates

Pilates handlar om kontroll och andning. Med dessa två principer hjälper pilates dig att hitta svagheter i kroppen och därefter jobbar man med noggranna rörelser för att återfå kroppen smidighet.

⦿ Svårighetsgrad: medel
⦿ Längd på pass: 55 min

Zumba

I zumban använder man rytm och dans för att få ett rejält flås!
Enkla latinska danssteg varvas i snabba och långsamma rytmer för att ge otroligt bra intervallträningspass.

⦿ Svårighetsgrad: medel
⦿ Längd på pass: 55 min

Let's move

Let’s Move är bra för dig som har lite träningsvana sedan tidigare och vill upprätthålla en bra träningsgrund. Här varvar vi dansanta rörelser med styrka ,balans och smidighet. Det är ett pass som passar de allra flesta med blandad musik.

⦿ Svårighetsgrad: medel
⦿ Längd på pass: 55 min

Pump it

i Pump it värmer vi upp hela kroppen via repetitioner, skivstång, och hantelövningar under begränsade tidsintervall. Man väljer själv vikten och därav anpassar svårigheten. Passar perfekt för de som gillar att bygga upp ett härligt flås!

⦿ Svårighetsgrad: 55 min
⦿ Längd på pass: intensiv

Body & mind

Är en blandning av Yoga, Pilates och Thai-chi.
Träningen är utformad för att stabilisera kroppen samtidigt som musklerna förlängs och stärks.
Body & Mind syftar till att stärka core, flexibilitet och fokusera sinnet.
Passet är lugnt med en följd av vackra och smidiga rörelser!

⦿ Svårighetsgrad: lätt
⦿ Längd på pass: 45/55 min

Spinning

Spinning är ett enkelt och roligt sätt att förbättra konditionen, syreupptagningsförmåga och förbränningen. Cykling ger ökad styrka och stabilitet i ben- och sätesmuskulaturen, men medför minimalt slitage på leder. Alla kan delta i denna träningsform. Du får hjälp av oss att ställa in cykeln i rätt position.

⦿ Svårighetsgrad: medel & intensiv
⦿ Längd på pass: 30/45/55 min

Medistretch

Här jobbar vi med den egna kroppsvikten och fokuserar på inre styrka, smidighet och rörlighet. Under passet lär vi oss att komma ner i varv och låta det fysiska och psykiska vara i samspel med varandra. Passet passar alla individer oavsett ålder.

⦿ Svårighetsgrad: lätt
⦿ Längd på pass: 45 min

Core

Är en funktionell träningsmetod med fokus på mage och rygg. Coreträning bygger upp din styrka, stabilitet och balans. En starkare coremuskulatur bidrar till en bättre hållning, balans och kroppskännedom. En klass som passar och är välbehövlig för alla.

⦿ Svårighetsgrad: medel
⦿ Längd på pass: 30 min

Balans och styrka

Det är en lekfull och social grupp där du tränar styrka och balans med övningar som är lite mer anpassade för seniorer. Fokus är att bibehålla eller stärka på muskler och balans i en social grupp med andra. 

⦿ Svårighetsgrad: lätt
⦿ Längd på pass: 45 min

Gymcirkel

Ett tuffare styrkepass där du har chansen att köra lite tyngre vikter med fokus på teknik och styrka. Ett lite mer utmanande pass som passar dig som vill bli starkare och förbättra din teknik och kunskap i lite tyngre basövningar.

⦿ Svårighetsgrad: intensiv
⦿ Längd på pass: 45/55 min

Styrka

Styrka är ett styrkepass i gruppträningssalen där du tränar igenom hela kroppen med olika redskap. Perfekt för dig som gillar styrketräning.

⦿ Svårighetsgrad: medel
⦿ Längd på pass: 30/45 min.

Cirkelfys

Cirkelfys är ett pass där du tränar kondition och funktionell styrka. Under passet tränar du på olika stationer med kort vila mellan övningarna. 

⦿ Svårighetsgrad: intensiv
⦿ Längd på pass: 30/45 min.

Mörby Centrum Danderyd

08-544 992 90
information@mabrahalsa.se
Golfvägen 2, Mörby Centrum
182 31, Danderyd
Tunnelbanans röda linje mot Mörby Centrum.