Danderyd

Idrottsmedicin

Våra Fysioterapeuter i Stockholm erbjuder
behandling till barn, vuxna och seniorer oavsett plats.
Frikort/ 200 kr och är gratis för dig <18 år / >85 år.

Idrottsmedicin i Stockholm

Sjukgymnaster utbildade inom idrottsmedicin besitter kunskap om motion och idrott, behandling samt förebyggande av sjukdomstillstånd och idrottsrelaterade skador. Med hjälp av rörelse och belastning samt med idrottsförknippad aktivitet får du stöd och rådgivning i din rehabilitering. 
Idrottsmedicin spänner över ämnen som traumatologi, medicin, fysiologi, prevention, rehabilitering. Idrottsskador är vanligt förekommande både hos elitsatsande och motionärer. 

Rätt rehabilitering efter en skada ger förutsättningar för snabbare återgång till aktivitet samt minskad risk för återfall och sekundära skador.  Kunskaper inom idrottsmedicin är även ofta användbar vid behandling av skador som inte uppstått i samband med idrottsutövande.

Var i Stockholm finns vi?

Vi har rehabiliteringsträning i varmvattenbassäng i Hammarby Sjöstad samt Mörby centrum. Vänligen välj mottagning ni tar kontakt med nedan.

Vårdavtal med SLL

MåBra Care har vårdavtal med Stockholms läns landsting och vi tar emot remisser för sjukgymnastik-, naprapat-, dietist-, arbetsterapeut- och kiropraktorbehandling. Det är inget krav på att ha remiss och det behövs inte remiss för att boka en tid.

Danderyd

Kontakt
Telefon: 08-544 992 90
information@mabrahalsa.se
Adress
Golfvägen 2, Mörby Centrum

182 31, Danderyd

Boka vård i Mörby

Hammarby Sjöstad

Kontakt
Telefon: 08-544 992 93
hammarby@mabrahalsa.se
Adress
Virkesvägen 6, Hammarby Sjöstad

120 30 Stockholm

Boka vård i Hammarby

Orminge Centrum

Kontakt
Telefon: 08-544 992 94
orminge@mabrahalsa.se
Adress
Edövägen 2, Orminge C

132 30 Saltsjö-Boo

Boka vård i Orminge