MåBra Hälsa Saltsjöbaden

MåBra Hälsa är ett tudelat företag som är verksamt både inom träning och vård under samma tak. 

Med MåBra Care är vi landstingsanknutna och erbjuder sjukgymnastik. Då vi har avtal med landstinget gäller frikort eller vanlig patientavgift (200:-). Du behöver inte remiss för att söka hjälp inom Care.

MåBra Xersize är din kompletta träningsanläggning. Här finner du ett fullt utrustat gym, konditionsavdelning, gruppträningssal och mycket annat. Vi har instruktörer som kan hjälpa dig att ta din träning till en ny nivå. 

Företagsledningen

Charlotte Kornfeld

Verkställande Direktör 

mabralotta@icloud.com

Vår affärsidé och Vår vision

MåBras affärsidé strävar mot att utveckla Sveriges bästa hälsocenter för såväl sjuka som friska. Vår vision är att erbjuda kunder, oavsett ålder och fysisk förmåga, professionell behandling och personlig vägledning till en mätbart förbättrad hälsa.

Våra kärnvärderingar

Engagerande – Tillgängligt – Personligt – Framåt.

Ett personligt företag

Vi har utvecklat en unik verksamhet med ett heltäckande utbud av tjänster för att främja hälsan. MåBra erbjuder träning individuellt eller i grupp, massage och sjukgymnastik. Här finns allt under ett tak. Vår välutbildade personal leder och motiverar de som väljer att komma till oss för att förbättra sin hälsa.

Vi samarbetar med olika friskvårdsföretag såsom FriskvårdsChecken och Wellnet. För dig som företagare har vi utarbetat intressanta lösningar som resulterar i minskad sjukfrånvaro, mer friskvårdsträning och friskare anställda. Så vill du MåBra har du alla förutsättningar under ett tak.

Från då till nu

Det hela började i en liten källarlokal i Mörby Centrum för ca femton år sedan. Ambitionen var och är fortfarande att kunna erbjuda personer ett ställe där man oavsett grundförutsättningar kan träna på sina egna villkor, få kunskap och känna glädje med att träna och MåBra.

Den gamla källarlokalen i Mörby Centrum renoverades till en mottagning för såväl sjukgymnastik som träning. En vattenbassäng byggdes och förankrades i berget under Mörby Centrum.

På hösten år 2002 var anläggningen färdigställd för att invigas och idag, drygt sjutton år senare, har vår ursprungliga lilla källarlokal transformerat och  fördubblat sin yta flera gånger om. Vi har även etablerat oss i Saltsjöbaden, Orminge och Hammarby Sjöstad.

Vår affärside, att använda kunskapen inom vård och hälsa integrerat skapar en trygg brygga mellan sjukvård och friskvård, en symbios som skapar ett lyckat koncept för hållbar hälsa.

Våra samarbetspartners

Stockholms Läns LandstingSaltsjöbadens SlalomklubbDanderyds SportklubbDanderyds kommunStockholms Golfklubb
Vitamin WellCelsiusNoccoKSSS

Kontakta oss

Önskar du boka en tid eller få svar på dina funderingar?
Kontakta oss i receptionen så hjälper vi dig.

Adress

MåBra Hälsa Saltsjöbaden
Rösundavägen 2
133 36 Saltsjöbaden

Receptionen

08-544 992 91

Sociala medier
© MåBra Hälsa . Alla rättigheter reserverade.