Akupunktur

Akupunktur är en behandlingsmetod som ursprungligen kommer från den traditionella kinesiska medicinen, men som sedan några årtionden även används i Sverige och andra delar av världen. Behandlingen ges framför allt mot smärta i muskler och leder. När man får behandlingen frigörs bland annat kroppens egna smärtstillande ämnen, så kallade endorfiner. Det kan göra att smärtan minskar.

Behandlingen kan till exempel användas om man har värk i nacke, axlar, rygg, muskler och leder, migrän eller annan huvudvärk samt olika typer av nervsmärtor. Man kan även behandlas med akupunktur vid stress, och graviditetsrelaterade besvär.

Hur går behandlingen till?


Behandling med akupunktur innebär att tunna, sterila nålar sticks in på bestämda punkter på kroppen. Det är vanligt att man fortsätter med regelbundna behandlingar som glesas ut när man börjar känna sig bättre. Behandlingen tar ca 30 minuter per tillfälle

Inget remisskrav.
Frikort/Högkostnadsskydd gäller.
Besöket kostar 200 kr och är gratis för dig
under 18 år eller över 85 år.
medicinsk laser

Vårdavtal med Sll

MåBra Care har vårdavtal med Stockholms läns landsting och vi tar emot remisser för sjukgymnastik-, naprapat-, dietist-, arbetsterapeut- och kiropraktorbehandling. Det är inget krav på att ha remiss och det behövs inte remiss för att boka en tid.