MåBra Hälsa Danderyd

MåBra Hälsa är ett tudelat företag som är verksamt både inom träning och vård under samma tak.

Med MåBra Care är vi landstingsanknutna och driver ett primärvårdsrehab. Hos MåBra Care finner du sjukgymnast, kiropraktor, naprapat, dietist och arbetsterapeut som kan hjälpa dig med allehanda besvär. Vi driver viktminskningsskola viktminskningsgrupp, Handrehab, Artrosskola, MediYoga, Balans och styrka, Aktiv Livsstil med mera. Då vi har avtal med landstinget gäller frikort eller vanlig patientavgift (200:-). Du behöver inte remiss för att söka hjälp inom Care.

MåBra Xersize är din kompletta träningsanläggning på 1400 kvm. Här finner du ett fullt utrustat gym, konditionsavdelning, easy line-maskiner, lyftargolv, spinningsal, gruppträningssal, varmvattenbassäng, bastu och mycket annat. Vi har personliga tränare och instruktörer som kan hjälpa dig att ta din träning till en ny nivå. Vi erbjuder både vanlig massage och hotstone-massage!

Företagsledningen

Charlotte Kornfeld

Verkställande Direktör 

mabralotta@icloud.com

Vår affärsidé & Vår vision

MåBras affärsidé strävar mot att utveckla Sveriges bästa hälsocenter för såväl sjuka som friska. Vår vision är att erbjuda kunder, oavsett ålder och fysisk förmåga professionell behandling och personlig vägledning till en förbättrad hälsa.

Våra kärnvärderingar är:

Engagerande – Tillgängligt – Personligt – Framåt.

Ett personligt företag

Vi har utvecklat en unik verksamhet med ett heltäckande utbud av tjänster för att främja hälsan. MåBra erbjuder personlig träning, träning individuellt eller i grupp, massage, kurser,  och primärvårdsrehabilitering. Här finns allt under ett tak – till och med varmvatten-bassäng. Vår välutbildade personal leder och motiverar de som väljer att komma till oss för att förbättra sin hälsa.

Vi samarbetar med olika friskvårdsföretag såsom FriskvårdsChecken och Wellnet. För dig som företagare har vi utarbetat intressanta lösningar som resulterar i minskad sjukfrånvaro, mer friskvårdsträning och friskare anställda. Så vill du MåBra har du alla förutsättningar under ett tak.

Från då till nu

Det hela började i en liten källarlokal i Mörby Centrum för ca 15 år sedan. Ambitionen var och är att kunna erbjuda personer ett ställe där man oavsett grundförutsättningar kan träna på sina egna villkor, få kunskap och känna glädje med att träna och MåBra.

Den gamla källarlokalen i Mörby Centrum renoverades till en mottagning för såväl sjukgymnastik som träning. En vatten bassäng byggdes och förankrades i berget under Mörby Centrum.

På hösten år 2002 var anläggningen färdigställd för att invigas och idag har vår ursprungliga lilla källarlokal transformerat och  fördubblat sin yta flera gånger om. Vi har även etablerat oss i Saltsjöbaden, Orminge och Hammarby Sjöstad.

Vår affärsidé, att använda kunskapen inom vård och hälsa integrerat skapar en trygg brygga mellan sjukvård och friskvård, en symbios som skapar ett lyckat koncept för hållbar hälsa.

Våra samarbetspartners

Stockholms Läns LandstingSaltsjöbadens SlalomklubbDanderyds SportklubbDanderyds kommunStockholms Golfklubb
Vitamin WellCelsiusNoccoKSSS

Kontakta oss

Önskar du boka en tid eller få svar på dina funderingar?
Kontakta oss i receptionen så hjälper vi dig så fort vi kan.

Adress

Golfvägen 2, 182 31 Danderyd

Öppettider

Hittar du här


OBS! Öppettiderna är tillfälligt nedkortade.

Sociala medier
© MåBra Hälsa . Alla rättigheter reserverade.