MåBra Hälsa

Med MåBra Care är vi landstingsanknutna och driver ett primärvårdsrehab. Hos MåBra Care finner du sjukgymnast, kiropraktor, naprapat, dietist och arbetsterapeut som kan hjälpa dig med allehanda besvär. Vi driver skolor/grupper för Viktminskning, Handrehab, Artrosskola, MediYoga, Balans och styrka, Aktiv Livsstil med mera. Då vi har avtal med landstinget gäller frikort eller vanlig patientavgift (200:-). Du behöver inte remiss för att söka hjälp inom Care.

MåBra Xersize är din kompletta träningsanläggning. Här finner du ett fullt utrustat gym, konditionsavdelning, easy line-maskiner, gruppträningssal och mycket annat. Vi har instruktörer som kan hjälpa dig att ta din träning till en ny nivå. Vi erbjuder även massage till förmånliga priser.

Företagsledningen

Charlotte Kornfeld

Verkställande Direktör 

mabralotta@icloud.com

Vår affärsidé och Vår vision

MåBras affärsidé strävar mot att utveckla Sveriges bästa hälsocenter för såväl sjuka som friska. Vår vision är att erbjuda kunder, oavsett ålder och fysisk förmåga, professionell behandling och personlig vägledning till en mätbart förbättrad hälsa.

Våra kärnvärderingar

Engagerande – Tillgängligt – Personligt – Framåt.

Ett personligt företag

Vi har utvecklat en unik verksamhet med ett heltäckande utbud av tjänster för att främja hälsan. MåBra erbjuder personlig träning, träning individuellt eller i grupp, massage, kurser, och primärvårdsrehabilitering. Vår välutbildade personal leder och motiverar de som väljer att komma till oss för att förbättra sin hälsa.

Vi samarbetar med olika friskvårdsföretag såsom FriskvårdsChecken och Wellnet. För dig som företagare har vi utarbetat intressanta lösningar som resulterar i minskad sjukfrånvaro, mer friskvårdsträning och friskare anställda. Så vill du MåBra har du alla förutsättningar under ett tak.

Från då till nu

Det hela började i en liten källarlokal i Mörby Centrum för ca femton år sedan. Ambitionen var och är fortfarande att kunna erbjuda personer ett ställe där man oavsett grundförutsättningar kan träna på sina egna villkor, få kunskap och känna glädje med att träna och MåBra. 

Den gamla källarlokalen i Mörby Centrum renoverades till en mottagning för såväl sjukgymnastik som träning. En vattenbassäng byggdes och förankrades i berget under Mörby Centrum.

På hösten år 2002 var anläggningen färdigställd för att invigas och idag, drygt ett tiotal år senare, har vår ursprungliga lilla källarlokal transformerat och fördubblat sin yta flera gånger om. Vi har sedan dess etablerat oss i Saltsjöbaden, Orminge och Hammarby Sjöstad.

Vår affärside, att använda kunskapen inom vård och hälsa integrerat skapar en trygg brygga mellan sjukvård och friskvård, en symbios som skapar ett lyckat koncept för hållbar hälsa.

Våra samarbetspartners

Stockholms Läns LandstingSaltsjöbadens SlalomklubbDanderyds SportklubbDanderyds kommunStockholms Golfklubb
Vitamin WellCelsiusNoccoKSSS

Kontakta oss

Önskar du boka en tid eller få svar på dina funderingar?
Kontakta oss i receptionen via mail eller telefon så hjälper vi dig så fort vi kan

Adress

MåBra Hälsa Orminge
Ormingeplan 3, Orminge C
132 30 Saltsjö-Boo

Receptionen

08-544 992 92

Sociala medier
© MåBra Hälsa . Alla rättigheter reserverade.